Turn-key badkamers


Was de badkamer vroeger weinig meer dan een sfeerloze kille ruimte en hebben vele mensen onder ons de verkeerde gedachte dat je een badkamer volledig moet betegelen, tegenwoordig is de badkamer een volwaardige woonruimte waarin ontspanning en sfeer voorop staat.
Een goed doordachte badkamer geeft een gevoel van luxe en welbehagen.

MV Design in Techniek denkt graag vanaf het eerste idee met u mee. Meedenken is de basis voor het realiseren van uw droombadkamer!

MV Design in Techniek heeft zich door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het concept Turn-key badkamers. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit. Niet alleen in de gebruikte materialen maar ook in de persoonlijke benadering en klantvriendelijke werkwijze.

Deze specialisatie komt mede tot stand door ruime technische ervaring, passie voor toepassing van exclusieve materialen, continue innovatie en samenwerking met ervaren sanitairspecialisten met de mooiste sanitair- en tegelshowrooms met de nieuwste trends, stijlen en 3D ontwerp programma's.

We kunnen uw badkamer realiseren van ontwerp. begeleiding en uitvoering tot oplevering, Turn-key dus! Zodoende heeft u in het offertestadium, tijdens de uitvoering én in de toekomst één aanspreekpunt.

Wilt u eens sfeerproeven in één van de sanitair- tegelshowrooms of wilt u zich eens voor laten lichten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kijk voor meerdere afgeronde badkamers van ons ook eens op www.vakmancombinatie.nl/