Domotica


Domotica, ofwel het 'intelligente wonen en werken'.
Domotica is de verzamelterm voor alle elektrotechnische hoogstandjes die in verbinding met elkaar bijdragen aan aangenaam, veilig en comfortabel wonen.
Maar, belangrijker nog dan wat domotica precies ís, is wat het voor u kan dóen. Met de domoticatoepassingen van MV Design in Techniek gaat er een wereld voor u open.

De mogelijkheden van domotica zijn nagenoeg ongelimiteerd: simpel of complex, voor toepassing in woningen of kantoorpanden, esthetisch of functioneel verantwoord en voor alle leeftijden en levensstijlen.

In domotica-omgevingen wordt de besturing van apparaten op het gebied van zorg, communicatie, klimaat, beveiliging en ontspanning in één systeem geïntegreerd. Dit systeem kunt u eenvoudig bedienen vanaf een door u gewenste plek op het door u gewenste tijdstip. En dat is wel zo gemakkelijk!

Zo tovert u uw woning vanuit uw luie stoel met één druk op de knop op uw afstandbediening, touche screen of Iphone/Ipad om in een sfeervol verlichte ruimte; met gesloten gordijnen en een behaaglijke temperatuur voor een heerlijk ontspannen tv-avondje.

De domoticatoepassingen van MV Design in Techniek kunnen zo ook het (zelfstandig) leven en wonen voor ouderen vergemakkelijken en veraangenamen.MV Design in Techniek weet elektrotechniek te vertalen in slimme oplossingen die het verschil maken in uw omgeving.
Technisch inzicht en een sterk gevoel voor de behoeften van mensen vormen de ingrediënten voor onze vernieuwende concepten; uw wensen vormen het uitgangspunt.

Als gecertificeerd domotica-installateur denkt MV Design in Techniek graag met u mee over de mogelijkheden.
Mochten we uw interesse hebben gewekt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.